Friss

Regenerációs programcsalád, egyéni készségfejlesztés

 

Számos olyan lehetőséget kínálunk partnereinknek, amik segítséget jelentenek a mindennapok nehézségeinek megoldásában.

Az elmúlt 30 évben számos vállalkozás vezetője ismerte fel, hogy a Regenerációs programcsaládba tartozó fejlesztési programok munkatársaik személyes hatékonyságát növelhetik, feladataik teljesítését eredményesebbé teszik.

Azonban nincsen feltétlenül szükség egy vezető felelős gondolkodására ahhoz, hogy valaki részt vegyen egy fejlesztési folyamatban. Ezt azok az emberek igazolhatják, akik az elmúlt években egyéni jelentkezőként vettek részt programjainkban.

Ha stresszes életet él, éjszaka sem tudja kipihenni magát, fáradtnak érzi magát, ismerje meg, jelentkezzen a Stressztűrő képesség fokozó regeneráció programunkra, melyről további információk elérhetők oldalunkon.

Lépjen a megújulás útjára! (TOVÁBB)

IDENT®


Honlapunk megújult!

 

Az Ident Kft. az elmúlt évekhez hasonlóan rendkívül fontos tartja, hogy gyorsan és naprakészen tudja tájékoztatni partnereit a saját, illetve a tevékenységeihez kapcsolódó tanácsadási területeken végbemenő változásokról. Ehhez egy olyan honlap kialakítására törekedtünk, ahol minden olyan információt megtalálhat, amire szüksége lehet, és amire mi választ tudunk adni.

Honlapunk tematikusan felépített tartalma a könnyebb eligazodást segíti a tartalmak között, könnyen és gyorsan rátalál az információkra!

Jó böngészést kívánunk!

IDENT®

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!